Her midt i den varmeste sommer har jeg siddet og skrevet kort til mine konfirmander. Det virker lidt spøjst 🙂 Men skyldes jo, at det hele blev udskudt tilbage i foråret. Så nu skal mine kære konfirmander konfirmeres midt i august. Det bliver en fin og festlig dag – også selv om vi stadig er lidt ramt af restriktionerne. Her håber jeg inderligt, at der åbnes lidt op inden. De mange krav til kirkerne giver ikke rigtig mening længere, men nu ser vi.

Konfirmanderne får et kort, hvor deres konfirmationsvers også er skrevet i. Så har de en mulighed for at gå tilbage og se det engang. Tidligere har konfirmanderne jo lavet ikoner over deres vers, men det blev desværre ikke muligt i år. Det er ellers en super måde, at få tygget sig igennem et vers på – dette med at skulle forklare det selv og forsøge at lave et billede, som også fortæller ordets betydning.

Men nu er kortene skrevet, og så bliver de lagt til side, indtil den store dag. Det tager tid at skrive de mange kort, men det giver også mig en mulighed for lige at genkalde mig hver enkelt konfirmand – og det er nu meget hyggeligt:-)

Den sidste del af dagen i går gik med at være lidt utilpas efter det andet stik af corona vaccinationen. Nærmest som influenza, så jeg trak dynen over hovedet og håbede på at det ville være gået over her til morgen. Og det er det 🙂 Så nu er jeg færdigvaccineret og mega glad for det. Nu ligger meget åbent foran en. Hvor er det rart.

God og varm sommerdag.

Jette