Et glimt fra en feriedag

Jeg har ferie hele ugen 🙂 Det er naturligvis dejligt. Men der sker hele tiden så meget på coronafronten, at det er lidt nødvendigt at kigge mails ind imellem og lytte med på pressemøder osv. Men når det så er gjort, så er der jo skønt vejr, og en dejlig tid med sol og klar luft.

Vi fejrede Ole – sĂĄ godt det nu var muligt, i forbindelse med hans fødselsdag forleden. Og det blev en fin dag – og jo en dag, han altid vil huske pĂĄ bĂĄde den ene og den anden mĂĄde 🙂

I gĂĄr tog vi pĂĄ tur. Det stemmer mĂĄske ikke helt med budskabet om at blive hjemme. Men det var kun os to, Alba og en madkurv – og sĂĄ det store Vesterhav.

Det er ikke længe siden vi sidst var der. Men da blæste det meget og var virkelig koldt. Denne gang havde vi taget vores forholdsregler – med den rigtige pĂĄklædning. Og som det ses pĂĄ billedet, sĂĄ var der ikke sĂĄ mange mennesker pĂĄ stranden. Der var andre – men alle holder afstand, og sĂĄ er der plads til os alle sammen.

De store mennesker sidder ganske uimponeret og uforstyrret og kigger udover vandet. Jeg er lidt vild med de skulpturer.

Langs med vandkanten er der anlagt en fin sti og undervejs er der ret mange bænke, så der er rig mulighed for at sidde og nyde udsynet. Vi fandt en bænk, der stod i læ, og nød en kop kaffe samtidig med at vi kunne kigge på mennesker:-) Det er fascinerende. Små størrelser i flyverdragter. Skolebørn, der skulle samle affald. Forældre med et barn i en løbevogn og en del voksne, der bare var ude at gå en tur og få noget frisk luft.

Jeg tror, vi alle sammen har godt af noget sol og frisk luft. Og med omtanke – sĂĄ er det ogsĂĄ muligt at komme ud i naturen. I gĂĄr var det  tydeligt, at alle var med pĂĄ, at det hedder – hold afstand.

PĂĄ en smuk torsdag.

Jette

Forrige indlæg

At være en plantehelt

Næste indlæg

Sommerhusglimt

2 Kommentarer

  1. Lene

    God ferie og dejligt at I sammen kan holde ferie med smĂĄ udflugtsture.

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak 🙂 ja det er lidt det muliges kunst i denne tid. Men skønt at vejret i sig selv er med til at gøre det hele lidt lettere og lysere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal