En mærkelig dag …

Sådan tror jeg, at langt de fleste af os tænker i dag. Hvad sker der lige? Hvordan påvirker alt dette med corona og Danmark lukker ned nu lige mig?

Lige pt ved jeg det ikke.

Men jeg kan tydeligt fornemme, at det er lettere at bo alene i en stor præstegård – for her er der ikke megen smittefare. Og med et hjemmekontor – ja, så ligner den del af hverdagen sig selv. Men hvad der sker med kirke og gudstjenester, det får vi først info om senere i dag.

Og udenfor blæser det ret så kraftigt – det er som om at det hele rotter sig lidt sammen i dag.

I går tog jeg billedet her af de tre høns – de hyggede sig gevaldigt i solen i ly under en trailer. Det er faktisk en af deres yndlingspladser.

Og igen – hvor kan virkeligheden pludselig ændre farve og fokus.

Jeg er glad for, at det ikke er mig, der træffer alle de store beslutninger. Men synes virkelig at hele sagen håndteres godt. Jeg synes, at vores statsminister gør det godt.

Jeg tror vi alle træder lidt vande – hvordan bliver dagen? Hvad har åbent og hvad lukker ned?

På en mærkelig dag …. Hvor det at stå sammen, er at være så lidt sammen. Hvilket paradoks, men jo virkeligheden lige nu.

Jette

Forrige indlæg

Fernisering

Næste indlæg

Dagen derpå – bananbrød og andre sysler

2 Kommentarer

  1. Lene

    Kære Jette, det er en underlig dag/tid. Vi gør os klar på sygehuset til worst case scenario, men håber samtidig at det ikke sker.

  2. Jette Holm Rosendal

    Ja, Lene, du er en af dem i forreste række – og får al uroen og frygten helt tæt på. Tak til alle jer, der lige nu er heltene. Og jeg håber virkelig også, at alle disse tiltag formår at bremse udbredelsen. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal