Dette indlæg er virkelig uinteressant – men jeg har glemt mine skærmbriller hos Ole 🙂 Og så bliver alt arbejde foran computeren bare lidt mere besværligt.

Jeg fik for et par år siden endelig taget mig sammen til at få skærmbriller – og det er noget af det bedste jeg har gjort. Det er en kæmpe lettelse i det daglige. Hele brilleglasset passer i styrke til min afstand til skærmen.

Hvorfor der gik så lang tid, inden jeg fik de briller, det undrer mig dag. For der er ikke en god forklaring. Men det tog mig også lang tid at få lavet briller med glidende overgang 🙂 Der er nok en vis portion stædighed gemt et sted. Og de gamle briller fejlede jo ligesom ikke noget. Men som jeg blev glad for brillerne med flere styrker, sådan er jeg også blevet det for skærmbrillerne. Så nu glæder jeg mig til, at de kommer tilbage i morgen 🙂

Men på den anden side, er de briller den største udfordring i dag – så skal jeg bare tage det helt roligt. Løsningen er på vej – og vi er altså i småtings afdelingen, hvad besværligheder angår.

Haven bød til gengæld på små glimt af blomster – dejligt 🙂

God torsdag.

Jette