På messe – Kirkens Forum

Formiddagen inklusiv frokost er blevet brugt på messe. I Fredericia afholder Kirkens Forum i dag messe. Jeg har tidligere været af sted og skrevet lidt om det her.

Men det er her man kan møde alt inden for kirkeverdenen. På sin vis en lille verden, men der skal jo også her bruges både lys og lyd, rengøringsartikler og store og små maskiner på kirkegården. Alt det og meget mere kunne man finde rundt på messen.

Og i år var der foredrag ved Anders Agger. Det i sig selv, var nok til at jeg meget gerne ville afsted. Og det samme ville mine søde kollegaer og et par fra menighedsrådet. Og det var bestemt værd at lytte til hans foredrag – i øjenhøjde og med plads på anden række – så fik vi det hele med. Og fik lidt indsigt i det, som han gerne vil formidle – det almindelige levede liv. Uden filter og ikke konstrueret. Og imod alle odds, så var hans udsendelser blevet en succes, selv om den samlede DR programredaktion havde været noget skeptisk i begyndelsen. Men genkendeligheden er vigtig. Det samme er nysgerrigheden – dette at komme bagom institutioner og mennesker, som vi ikke umiddelbart identificerer os med.

Og jeg synes altid det er spændende at møde kendte mennesker i virkeligheden – eller rettere, det er anderledes at lytte til og være til stede i samme rum, i modsætning til, når vi ser det gennem en skærm.

Så en time i selskab med Anders Agger, det var en fornøjelse.

Så var det tid til en lækker frokost, inden jeg gik en hurtig tur rundt blandt de mange stande. Og kom blandt andet forbi DM i grandækning – her dystede 10 gravere om at lave den flotteste grandækning.

Men ellers manglede jeg ikke lige noget, så det blev ikke til den store fordybelse i noget specielt. Måske lige bortset fra en drøm om en gang at få mit eget lille flygel – sådan et så jeg nemlig også 🙂

Og i blomsterværkstedet havde de lavet den fineste koglekugle til pynt til adventstiden. Den gad jeg godt vide, hvordan blev lavet, for den var godt nok fin. Måske jeg må i gang med at forsøge mig med at lave sådan en af de mange små fyrrekogler, der er på sommerhusgrunden 🙂

God torsdag.

Jette

Forrige indlæg

Et vikingebrød – eller bare et flettet brød :-)

Næste indlæg

Fredagstanker

2 Kommentarer

  1. Karen

    Der er da en opskrift på at lave sådan en lige her: http://mamenohr.dk/koglekugle-mit-yndlings-julepynt/
    Den er rigtig fin.
    Kh, Karen

  2. Jette Holm Rosendal

    Det er det bedste ved blogverdenen – at der er hjælp at hente 🙂 Tak for linket 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal