Det er lidt sjovt, hvordan det stadig kan give lidt opmærksomhed – dette med at have bygget et sommerhus i træ 🙂

Men jeg fortæller jo også gerne om det. For det var da en helt speciel oplevelse at være bygherre, og at bygge hus er heller ikke noget, man sådan lige gør.

Mit lille sommerhus er jo helt i træ. Så det er dejligt at læse og se i både blade og på tv, at der er sket en hel del de senere år, med hensyn til synet på træ.

Træ har været brugt i århundreder, men blev skubbet af banen, for så nu igen at begynde at komme med som alternativ til betonbyggeri.

Alt det faglige omkring træ er jeg ikke inde i. Heller ikke første gang, da jeg skrev om byggeriet på Træ.dk. Nu er jeg blevet spurgt igen, om jeg vil skrive lidt. Denne gang har udfordringen været at svare på seks spørgsmål, som alle handlede om mit forhold til træ, oplevelser med det, og hvad jeg var fascineret af ved træ. Og det var meget sjovt at prøve at tænke i den retning.

Som nævnt, så fortæller jeg gerne om at bygge i træ og om mine erfaringer med det. En af de første gange jeg fortalte om sommerhuset var til avisens bolig tillæg. Der kan ses et enkelt billede fra den artikel her

Og så har jeg faktisk også en lille artikel liggende hos FSC Danmark – det synes jeg er lidt sejt 🙂

Og så sker det også ind imellem, når jeg taler med mennesker i forbindelse med kirkelige handlinger, at de fortæller mig, at de jo har læst om sommerhuset i avisen. Det er lidt hyggeligt, og åbner lige en dør til en lidt anden snak.

På en regnvåd onsdag

Jette