Forårs fredag – er det ikke bare et godt ord ? 🙂

Jeg hørte det i radioavisen på DR, og blev så overrasket, for det er ikke lige der, man normalt hører så fine og poetiske ord. Men milde vinde og klar blå himmel og skønt solskin – det gør noget godt ved os mennesker. Det hele bliver lettere og lysere, og dagene får langt lettere mening og indhold.

Nu begyndte jeg jo også denne uge med mandag i marts – og var en tur rundt i haven. Det har jeg været igen. Men denne gang kigget lidt mere op 🙂

Og det går virkelig stærkt nu, hvor det er forår og alting springer ud.

De fine hvide blomster på mit gamle mirabelletræ er godt på vej. Knopper og blomster side om side.

Det er da kun til at blive glad af, når vi igen kan være lidt ude – uden flyverdragt 🙂

Jeg er jo glad for ord med flere betydninger eller sjove nuancer. Og jeg har et citat, som jeg holder meget af – det var ikke noget, jeg tænkte over i mine yngre dage – men nu synes jeg, det er meget præcist:

“Hvorfor blive inde, når alt håb er ude.”

Dobbeltheden i udtrykket – hvis det hele synes umuligt – så er der gode muligheder for at se og tænke nyt udenfor. I solen og vinden, i haven og naturen.

Forårs fredag – et fint ord, som i sig selv skaber en god stemning og forventning om dejlige timer.

Det kan kun blive en dejlig weekend 🙂

Jette