I dag begynder en uges vinterferie. Og det er bare så godt 🙂 Der har været mange kirkelige handlinger og gudstjenester hen over december og nytår. Så nu sættes autosvar til og så holder jeg fri 🙂

Ferien skal bruges her i Danmark. Sidste år var Ole og jeg en tur på Lanzarote først i januar. Det var en dejlig ferie med godt vejr. Men i år bliver det en nytårskoncert og tid i sommerhus, der bliver indholdet.

Igen i år deltager jeg i koret, der synger med ved nytårskoncerten i Middelfart – og det kræver nogle øvegange, så derfor bruger jeg nogle formiddage på det. Og ser frem til at skulle deltage i koncerten næste weekend.

Men jeg har også fået et Rejsekort! Og det skal også i brug 🙂 Der bliver tid til et par dage i København, og som min veninde forklarede mig, så var det bare meget lettere at bruge den offentlige transport, hvis man har et Rejsekort. Så det har jeg så fået. Og glæder mig da til at prøve at bippe ind og bippe ud, når jeg skal med bussen eller toget 🙂

I københavn skal vi ind og se særudstillingen på Amalienborg – om dronningens kreative og eventyrlige univers. Det glæder jeg mig til. Sidst jeg så en udstilling af dronningens værker, var da jeg havde konfirmanderne med i Aarhus og en tur på Aros. Her så vi “Pas de deux royal” – det var en rigtig fin oplevelse, så nu glæder jeg mig til at se noget ganske andet fra hendes hånd.

På en noget kold fredag, vil jeg ønske dig en dejlig weekend. Bloggen holder også ferie, men Instagrambliver nok brugt en gang eller to 🙂

Jette