Det er onsdag, og en travl dag med minikonfirmander 🙂 Jeg kan tydeligt mærke, at jeg ikke er uddannet lærer, for jeg bruger alt for mange ressourcer pĂĄ at undervise 20 minikonfirmander godt en time hver onsdag. Men jeg hĂĄber dog, de fĂĄr lidt med fra undervisningen. I dag skal de høre om dĂĄb og lave deres egen lille døbefont. Og spise kage – en spiselig adventskrans.

Men ind i mellem får jeg også lavet mikro projekter med gran. Det er første år, hvor jeg tænker det udenfor med ind i adventspynt og julepynt. Men det er faktisk ret hyggeligt. Jeg har fået lavet en krukke med forskellige grene og lidt gran og led-lys. Det ser fint ud om aftenen 🙂 Jeg tænder det ikke hver dag endnu, vil gerne vente til 1. december, men det er lidt fristende at tænde, for det lyser op og spreder lidt glæde.

Den gamle stol er arvet efter Trine, og har været på vej ud længe. Men fungerer fint som opsats her 🙂

Og så fik jeg lys på mit lille juletræ. Det er blevet plantet om og vandet godt, så jeg håber det efter jul kan vokse videre, når det plantes ved sommerhuset.

PĂĄ en smuk november dag  med sol.

Jette