Tre hurtige glimt

Turen til Århus gik godt – det var fantastisk vejr, skønt selskab og dejligt at kunne fejre Peter.

Vi nåede det med skoene 🙂 Han fik et par skønne sko/støvler, som jeg tror, han bliver glad for. De skal selvfølgelig lige gås til, for gamle sko sidder bare bedre på fødderne 🙂 Men nu skulle han kunne gå efteråret i møde.

Og så besøgte vi Kulbroen. Jeg vidste ikke så meget om den – men vidste at FSC Danmark havde været involveret i opførelsen af den. Jeg tænkte mig et stort projekt – en bro, der kunne ses langt væk fra. Sådan var det ikke helt 🙂

Men nede på havnen, midt mellem byggekraner og containere var der opført lidt af den gamle kulbro. Den bro, der engang i 50’erne og 60’erne blev brugt til at transportere kul fra havnen til gasværket i området. Den bro var der kun rester tilbage af. Men sidste år begyndte et renoveringsprojekt – som skulle genskabe den gamle bro, så den bliver et bindeled mellem det gamle Århus og den nye bydel i Sydhavnen. Det lille stykke bro, der nu er renoveret, er beklædt med ikke mindre end 17 forskellige træsorter. Alt sammen FSC certificeret.

Sjovt at se, og med en ganske fin udsigt.

WeFood havde åbent, så der nåede vi også ind. Og købte en lille potte basilikum til 3 kr. Og hvor Ole, lidt forundret bed mærke i ekspedientens hilsen – “Tak for støtten”. Alle varer er donationer, stop madspild og forkert mærkning – så derfor sælges varene til lavere pris, og overskuddet går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp.

Den fine basilikum skal senere blive til dejlig pesto 🙂

På endnu en blæsende dag.

Jette

Forrige indlæg

25 års fødselsdag

Næste indlæg

Banankage med pumkin krydderi og chokoladetop

2 Kommentarer

  1. Anonym

    Lækre sko til sønnike.

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak 🙂 Det synes hans mor også 🙂 Jeg tror nok, at han selv syntes han blev lidt "voksen" med de sko – men hvad 25, det er da også et kvart århundrede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal