I nat kl. halv tre har DAO været forbi min postkasse og afleveret en pakke 🙂 Jeg sov og hørte absolut intet. Det er lidt underligt at tænke på, at mens de fleste af os sover, så er der andre, som kører rundt og afleverer breve og pakker. Jeg er glad for min pakke, og kan kun sige tak for hjælpen 🙂

Hvad pakken indeholdt – det var et julemagasin! Jeg er ellers slet ikke nĂĄet til december og juleforberedelserne endnu. Men er sĂĄ alligevel faldet over et julehæfte, som jeg gerne vil have og kigge i.

Det er udgivet af Sustain Daily, et lille firma, som arbejder med bæredygtighed på mange planer. De forsøger at videre give fif og idéer til små tiltag vi alle kan gøre til gavn for miljø og klima. Jeg synes de to piger bag er inspirerende at lytte til. Også selv om jeg godt ved, at jeg ikke er målgruppen. Det er mere yngre læsere og lyttere, for hvem det med genbrug, mindre spild og tøj med omtanke er lidt nyt.

Jeg glæder mig til at læse bladet. Og skal nok vende tilbage med et glimt eller to derfra – for jeg er ret sikker pĂĄ, at noget nok skal inspirere mig.

Men det bliver ikke i dag 🙂 Dagen står i græskarens tegn. Der er en gudstjeneste i eftermiddag, hvor der skal laves venlige græskarhoveder og spises hokkaidosuppe, så der er nogle forberedelser, der venter.

God onsdag.

Jette