Et kedeligt indlæg! uden tvivl og helt sikkert. Men læser du det og følger opskriften, så har du en fin orange pure, der blandt andet kan bruges til nogle meget delikate boller/brød 🙂

Bagt hokkaido smager ikke af særlig meget, men det er med til at give noget fugt til bollerne. Opskriften på dem kommer i morgen 🙂 Hokkaidopure kan bruges i forskellige opskrifter, her er google et godt sted at begynde.

Men her det kedelige indlæg 🙂

Hokkaidopure

1 hokkaido

Del den i fire dele og skrab kernerne ud. Læg stykkerne på et stykke bagepapir og bag dem ca. 45 minutter ved 200 grader. Mærk evt. med en gaffel om de er møre.

Lad dem køle af. Skær det sorte og brankede af og skrab indmaden ud.

Det bagte hokkaido og 1-2 spsk. koldt vand kommes i foodprocessor og køres til en lind pure.

Massen kommes i en skål og sættes på køl. Klar til at blive brugt. Ud af en hokkaido fik jeg 150 gr. pure.

Kedeligt eller ej – farvestrålende er det. Og det vel netop det, græskar kan netop nu – sammen med gulnede blade – skabe en symfoni af gyldne farver.

God tirsdag.

Jette