Jeg er helt med på, at jeg bor meget tæt på landet – præstegården grænser jo op til en stor mark. Men derfor behøver ræven absolut ikke komme herind. Og slet ikke da ved højlys dag. Nu er hønsehus og hønsegård endelig sikret som et andet Fort Knoxl – men hvad hjælper det, når den kom midt på dagen, da jeg selv var hjemme.

Men jeg så den ikke. Kun de efterladte fjer.

Lidt trykkede høns

Heldigvis var det ikke alle høns, der forsvandt. Lidt efter lidt kom de overlevende frem fra deres skjul, noget fortumlet over, hvad der var sket. Det viste sig, at der kun var blevet taget en høne. Men det er bestemt også rigeligt !

En morgenglad hane

Og nu går den indre diskussion, om de skal blive i den lille helt lukkede hønsegård – eller om de skal have et frit hønseliv i hele præstegårdshaven?  – Det er selvfølgeligt et liv, hvor de ikke er så sikrede, som var de lukket inde. Et dilema, der ikke er noget let svar på!

Jeg valgte at lukke dem ud igen her til morgen – og overvåger dem så godt jeg kan 🙂 Men jeg synes bare, at høns skal have lov til at gå rundt og nyde livet. Til stor glæde for mig, der kigger på.

God onsdag.

Jette