Forårsfornemmelser

Det må der næsten skrives om 🙂

I går var da den mest fantastiske dag!

I solen var der så lunt, at jeg kunne sidde ude. Frokosten blev spist på terrassen – selvom den stadig er i vinterhi, men stol og bord havde overvintret, så det var bare om at komme ud og sidde ned og nyde solen og varmen.

Et par glimt fra den fine dag:

Diva nød at spurte rundt på græsplænen

Hane og flittige høns skraber under de mange visne blade

Smukke gule krokus

og flotte lilla krokus

Og det er helt utroligt hvad sådan en dag med sol og varme gør ved en. Nu må foråret gerne komme, jeg glæder mig til at kunne sidde mere udenfor – og gå og pusle lidt om mine få blomster. At klippe roser ned, synes jeg altid er en god beskæftigelse. Og de vilde skud på æbletræerne skal også snart klippes ned.

Så selvom alting klippes ned, så er det også snart påske, og alting springer ud.

På en mere grå onsdag.

Jette

Forrige indlæg

Boller med kokosmælk

Næste indlæg

Små tærter med ribs

2 Kommentarer

  1. Min Servicehund

    I går var en helt fantastisk solskinsdag
    her har det dog også været godt i dag
    smukke billeder

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak 🙂 ja, vejret var virkelig dejligt i går – i dag har det været mest gråt her på Fyn. Jeg glæder mig til mere sol 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal