I går – ja det var jo ikke fredag – men kommer nu med alligevel 🙂 For jeg fik uventet noget ekstra tid i går, og så benyttede jeg lejligheden til at køre syd på. Ned i Kærnehuset. Og havde en hyggelig eftermiddag, hvor jeg blandt andet fik plantet det næste træ i rækken af træer på grunden.

Der var jo 14 stubbe, da jeg overtog grunden, og jeg har fortsat en plan om at de stubbe skal erstattes af nye træer. Jeg er godt på vej, nu er der fem små træer og ribsbusk 🙂

For ret lang tid siden – engang først på sommeren købte jeg garn. Jeg skulle på kursus og ville gerne have et strikketøj med. Og det var helt fint, og der blev strikket både den gang og næste gang på kursus og siden herhjemme, og nu – endelig er det blevet færdigt.

Det blev faktisk helt fint. Det er også ret robust, det er ren bomuld og vejer ca. 250 gr. selv om tråden, det er strikket med, er ret tynd.

Der er blevet lavet små glas med æblekage. Glutenfri og med nøddecrüsli, det smager så fint. De små glas er arvet, da mit barndomshjem blev ryddet. Men de er da helt fine til små desserter, selv om de helt sikkert ikke var tænkt til det brug 🙂

Og så er der kogt appelsinmarmelade. Farven er i hvert fald fin. For jeg må indrømme at konsistensen er lidt grov i det, og smagen en anelse bitter – men jeg tror nu nok, at det skal blive spist. Jeg brugte Karens opskrift – og den er der intet i vejen med, det er mere min manglende erfaring ud i det med at lave marmelade 🙂

Nu venter en hyggelig weekend. Det håber jeg også din bliver.

Jette