Der er blevet kørt og rejst meget i min friweekend 🙂 Fra øst til vest, fra København til Ringkøbing og sluttende nær Middelfart. Masser af indtryk, megen snak og lidt julestemning.

Turen til hovedstaden foregik med DSB uden problemer overhovedet! Det er nu en behagelig måde at rejse på. Målet var et julesmykket Tivoli.

Og det var det.

Og så sker der bare meget mere i København end i en lille by på Vestfyn 🙂 En tur med havnebussen er fascinerende, det hele ses fra vandsiden. Og vi mødte et mobilt cykelværksted. Det er da smart! Der aftales tid når værkstedet er i nærheden af ens bopæl og man kan få repareret, smurt og vasket sin cykel.

Julemarked og julepynt og mennesker overalt. Vejret var dejligt, så det var fint at gå rundt og snuse og dufte og se alt muligt og umuligt.

Jeg tror fudge er det helt store i år. I hvert fald så jeg flere boder med kæmpe stykker fudge – i alle mulige smagsvarianter. Nogen bedre end andre. Men der kom nogle stykker med hjem 🙂 Ud over lidt andre småting, som indtil videre er pakket ned 🙂

“Logospotter” – på et vandkrus i Illum 🙂

Søndag gik turen mod vest. Et hyggeligt familiebesøg, hvor det er godt at blive opdateret om, hvordan året har været siden sidste besøg.

Og nu hedder det så mandag – men en pebernøddedej i kølelskabet og ret meget arbejde foran næsen af mig.

Velkommen til den sidste uge i november.

God mandag.

Jette