Endelig fandt jeg et lille juletræ i potte, som kan stå på terrassen her i december og så siden flytte ned i sommerhusets have.

Det er lidt sjovt, at man kan gå og glæde sig til at få placeret et lille træ midt på terrassen og så få sat en lille lyskæde på – i forventning om, at det vil sprede lys og glæde i den kommende tid. Men det er jo sådan det er!

Her til morgen fik jeg sat lyskæden på og lagt ledningen, så man ikke falder over den. Og nu kan jeg stå inde i varmen og kigge ud på det lille træ.

Det ser måske ikke ud af så meget, men lidt har altså også ret 🙂

Kæden er nyindkøbt – med LED lys. Det synes jeg, man bør gå efter, når der vælges lyskæder. De bruger bare langt mindre strøm, end dem, der blev lavet for nogle år tilbage. Jeg har dog stadig nogle af dem liggende, og de kommer i brug, så længe de fungerer. Men når nye købes, så bliver det med LED pærer. Jeg fandt lige denne artikel – den fortæller lidt om energiforbruget ved forskellige lyskæder.

God onsdag.

Jette