En solbeskinnet lørdag

Ja, det er nu nok lidt afhængig af, hvor i landet man befandt sig 🙂 Men jeg var i Nordjylland for at besøge min far – og her var vejret fint, lidt blæsende men ellers lunt og fyldt med solskin.

Min søster og jeg forsøger at besøge min far på skift. Vi bor begge på Fyn, så når besøgene ikke er oftere end de er, så vælger vi at sprede dem mest muligt. Og han er bare glad, når vi kommer. Hans ansigt lyser op, når han får genkendt vores stemmer, og det er dejligt.

Besøget blev suppleret med en køretur – ud i det blå, og Ole og jeg nåede en tur rundt om den lokale Møllesø. En sø, der var tørlangt i min barndom, men som blev reetableret i 1979, og nu er groet fint til, og med en sti hele vejen rundt. En dejlig tur – og da især i solskin og med manden i hånden 🙂

Vi kiggede også forbi ved mit barndomshjem, som fortsat er til salg. Haven er fyldt med gamle æbletræer, hvor fuglene nu mest får glæde af æblerne. Men der var dog lidt æbler på et træ i forhaven, som vi lige fik plukket ned. De er både lidt runkne, har insektmærker og små revner – men de kan godt blive til en god æblemos senere. Mad med historie har nu en særlig smag 🙂

Nu venter en uge med kursus og siden en weekend med blogfødselsdag og Alle Helgens gudstjenester. Så det er vist blot at ønske hinanden en god uge – og komme i gang 🙂

Jette

Forrige indlæg

Lutter Luther

Næste indlæg

En anderledes Lutherrose

4 Kommentarer

 1. Nana

  Hej Jette.
  Jeg har lige fundet din blog (fordi jeg faldt over en kommetar du har lagt hos Karen (Dalsgård i Skiveholme), og jeg vil kikke indenfor igen 🙂 Og så vil jeg ønske dig en god uge!
  Hilsner fra Nana

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Nana. Og tak for din hyggelige hilsen, du er hjertelig velkommen til at læse med :-). Ja Blogland er et pudsigt sted – men dejligt at møde nye mennesker og læse andres input og særlige vinkler på stort og småt. De bedste hilsner Jette

 3. Aase

  Mad med historie har en særlig smag – jamen hvor er det formuleret så rigtigt. Det er jo noget særligt der sker, når minder, stemninger og smage kombineres.

  • Jette Holm Rosendal

   Tak 🙂 Det er måske nok mest gældende jo ældre man bliver, men det er da hyggeligt at tale om madminder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal