Netop hjemvendt fra et par intense kursus dage, åbnede jeg postkassen og fandt en kuvert med håndskrevet navn på. Det i sig selv er sjældent 🙂 Og jeg ventede ikke lige noget med posten.

Så glad blev jeg, da jeg fik pakken åbnet og inden i fandt et håndskrevet brev og det fineste spækbræt. Det var en hilsen som tak for blogindlæg lavet til Træ.dk. Jeg har der skrevet om sommerhuset, dets tilblivelse og hvordan det endte med at se ud. Du kan læse indlæggene her

Det er altid dejligt at blive påskønnet for noget man laver 🙂 Og det var bestemt givende for mig selv at skulle formulere hvordan et byggeprojekt blev til et hus.

Nu venter en helt almindelig hverdag, hvor kursusindtryk og viden skal falde på plads. Dejligt at solen skinner, så et kvarter på terrassen vil vist være det helt rigtige sted at placere sig 🙂

God sensommer onsdag.

Jette