Jeg er så heldig igen at være blevet inviteret til guldbryllup 🙂

For nogle år siden var det naboens guldbryllup, der blev fejret – i dag er det så menighedsrådsformanden, der kan fejre, at han og hans kone har været gift i 50 år.

Det er altså bare en bedrift!

Om kort tid kan jeg fejre min 1 års bryllupsdag med Ole. Et godt, indholdsrigt og spændende år sammen kan vi se tilbage på. Og har altså nu skrevet første kapitel, hvis hvert år er et kapitel i ægteskabets bog.

Men tænk – 50 år.

Som nygift tænker man ikke så langt frem. Men det ene år tager måske det næste, og så en dag – så er det tid til at fejre guldbryllup.

Man lever sammen år efter år og opbygger et fællesskab og et følgeskab. Der skabes en fælles historie – fyldt med minder, oplevelser, erfaringer, glæder og sorger – et livs mange facetter. Tråde spindes sammen og fletter sig ind i hinanden, så det til sidst danner et mange farvet tæppe. Og hvor må det være en velsignelse at kunne se og kigge tilbage på.

Det bliver en festlig aften – den indledes i kirken med en kort andagt, fyldt med musik og gode ord – og en tak til Gud, for dette guldbrudepar og deres lange fælles vandring. Det er glæde og taknemmelighed der præger sådan en dag.

God weekend.

Jette