Jo, jo – vi er ved at være i småtingsafdelingen, når det gælder ting til sommerhuset. Men en skammel er bare uundværlig 🙂

Jeg tror, det er noget jeg har arvet. Min mor sad altid med fødderne oppe på en skammel, når hun sad i sin stol om aftenen og syede, strikkede eller læste en avis eller en bog. Og jeg gør det samme. Sætter mig på tværs i en sofa, eller lægger benene op – på sofabordet, som ikke er helt i orden – eller på en skammel.

Så selvfølgelig måtte der en skammel ned i sommerhuset 🙂

Og efter en tur i Den blå Avis fandt jeg en fin lille skammel lavet i bambus. Jeg fik syet en lille hynde af stofrester og fyld af skumgummiafklip. Og afsluttede med et par gamle træknapper. Så nu passer den bare så fint ind nede i sommerhuset.

I denne uge har min søster lånt sommerhuset – og vi var lige på besøg, fik afleveret den nye skammel, snakket og afprøvet brændeovn. Det var vejret nemlig perfekt til, det regnede stort set hele dagen 🙂

Der kom ild i brændeovnen – vi skal lige lære at bruge den. Men hyggelig er den nu 🙂

God onsdag.

Jette