Silkehønen ruger

Jeg har aldrig i mit liv før haft en høne, der ligger på æg. Altså ruger – med henblik på at udruge små kyllinger 🙂 Det er lidt fascinerende og spændende.

Jeg havde spurgt min gravermedhjælper om, hvordan jeg kunne vide, at hønen var skruk. “Det er du slet ikke i tvivl om, når det sker!” Javel så. Men hun havde ret, der er ingen i miles omkreds, der er i tvivl om, at hun nu kun vil ligge i sin rede dagen lang, og kommer man hende for nær så hakker hun efter en 🙂

Så nu er hun blevet installeret med 6 æg under sig – og så venter jeg – og hanen ganske utålmodigt. Jeg tror, hanen synes det er lidt kedeligt at være ene hane i en tom og kedelig hønsegård 🙂 Men det er vist vilkårene lige nu.

Først om ca. tre uger får vi resultatet at se – håber det bedste 🙂

På en fin sommerdag.

Jette

Forrige indlæg

Glædelig pinse

Næste indlæg

Kagedåse med indhold

2 Kommentarer

  1. Karen

    Hvor bliver det spændende. De kyllinger må da være meget, meget små. Glæder mig til billeder 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Ja de må være ret små, jeg har aldrig set dem i virkeligheden. Men gravermedhjælperen har fået små kyllinger i år – og de var både små og søde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal