Jeg har brugt formiddagen på at vente på at Jysk skulle levere sengene nede i sommerhuset. Det har de nu gjort 🙂 Og det er virkelig dejligt, at det nu er møbler, der begynder at komme til grunden i stedet for vaskemaskine, træ og faskiner 🙂

Jeg brugte lidt af ventetiden på at køre en tur. Og standsede op ved en af de seværdigheder, der er i området. Grubbe mølle, lidt uden for Fåborg. En fin, gammel restaureret mølle, der fortsat drejer rundt. Og selv i silende regn tager den sig godt ud.

Jeg håber en dag at komme op i møllen, der bliver nemlig arrangeret rundvisning hver dag i sommerperioden.

I det hele taget glæder jeg mig til at skulle lege turist i området – efter de sidste par år mest at have været bygherre, med de opgaver, der fulgte med den titel 🙂

I morgen er det årsdag for, at jeg fik byggetilladelsen. Jeg laver et tilbageblik på en spændende periode i sommerhusets historie og med de nyeste billeder.

God torsdag.

Jette