Tænk sig, at man kan skrive et indlæg om en karklud 🙂 Men det er altså tilfældet.

For noget tid siden skrev Karen om sit forhold til de neonfarvede karklude – og jeg kunne kun være helt enig. Jeg har i mange, mange år været glade for de små lette klude, nemme at vride op og gode at arbejde med. Så det har været med lidt blandede følelser, at jeg har fulgt med i debatten om, at de var dårlige for miljølet – og at det er så godt at strikke bomuldskarklude selv. Jeg har ikke helt været overbevist – selv om jeg ikke var i tvivl om det miljørigtige i at skifte.

Men så forleden fandt jeg noget! 🙂 Og blev meget glad. En pose karklude lavet i viskose (granfibre) og som der stod – uden plastik! Og selv emballagen var komposterbar. Det var godt nok et grønt produkt. Og så var det på tilbud, fundet i en lidt rodet stak. Men det gør ikke fornøjelsen mindre 🙂

Disse karklude er et godt alternativ til de gamle pink, gule og lyseblå 🙂

Med ønsket om en skøn søndag, hvor det åndelige niveau får lov at løfte sig over snakken om karklude!

Jette