Jeg har været så heldig at blive tilbudt at smage med på nogle nye salattoppings fra Earth Control. Der var kommet tre nye varianter, som vi nu kan glæde os til at smage.

Der er mange nødder og kerner i deres produkter. Lige efter mit hovede – og som Peter mente, så var det derfor, jeg havde fået tilbuddet. Det var i hvert fald ikke på grund af ham 🙂

Og dermed også sagt, at salaten, jeg lavede i aftes, kun blev smagt af Ole og mig. Og den smagte fint.

I den tilsendte pakke, var der en pose med saltede og ristede kikærter. De smager ret godt. Men sidder man og venter, at de smager som en peanut eller anden nød, så bliver man skuffet. Kikærter har helt deres egen smag.

Posen, jeg åbnede for i aftes, bestod af ristede græskarkerner og solsikkekerner og tørrede tranebær. Ingredienser man også sagtens selv kunne blande, men det var da nemt at få det samlet og så blot drysse det over salaten. Og det var farvestrålede og smagte dejligt.

Opskriften til salaten er helt på slump – og kan varieres i det uendelige. Det nye i denne udgave var, at der var blandet stegt hvidløg og spinat i. Det gav en fin smag. Derudover bestod salaten af perlespelt, tomat, løg og iceberg – alt sammen vendt i en olie-eddike dressing.

Det er en robust salat, der kan serveres til meget forskelligt, eller spises som den er – evt. med lidt ostetern i.

Opskriften og brugen af spelt, har jeg prøvet før og skrevet lidt om, men fyldet var i den salat helt anderledes 🙂

God torsdag.

Jette