Det har vejrligt været en kølig weekend. “Flyverdrageten” er blevet fundet frem, handsker og tørklæder ligeså – og stadig var det koldt.

Hvor er det hyggeligt med en brændeovn på sådanne dage 🙂

Turen gik i lørdags til Ribe – fordi jeg i Den blå Avis igen havde fundet noget, jeg lige måtte eje 🙂 12 dybe tallerkener til mit stel til sommerhuset. Nu har jeg rigeligt med dybe tallerkener – så der er på lager til mange år.

Ribe er en hyggelig by – vi kiggede inden for i Domkirken.

Jeg forundres ved hvert besøg over den meget særprægede udsmykning af korets loft. Malerierne og mosaikkerne er lavet af Carl Henning Pedersen (1913 – 2007) – og ligner fabeldyr – er det vist også. Han mente dog selv, at det er bibelske fortællinger med personlig fortolkning.

Så er det mere beroligende at hilse på H. A. Brorson – han ligner sig selv. Og på turen gennem byen fandt jeg også denne lille engel 🙂

Den måtte med hjem – og ser frem til at skulle sprede glæde og stemning i december.

Weekenden sluttede med en tur rundt om grunden. Det går fremad – men ikke hurtigere end som så.

De sidste skruer mangler endnu – men skulle være klar til næste mandag, hvor jeg regner med at huset ankommer. Efter planen i hvert fald 🙂

God mandag.

Jette