Klassisk brownie 🙂 Nu, hvor det er blevet koldere udenfor, og der oftere er ild i brændeovnen, så er det også tid til brownies!
Jeg fik for noget tid siden en kasse med valnødder af min søster – så der er nok til både valnøddebrødog en brownie. Problemet er bare, at der ikke er så mange i familien, der er vilde med valnødder.
Derfor kommer her en mini brownie – den passer lige til mig og måske en enkelt mere 🙂
Inspirationen kommer fra Claus Meyer.
Brownie
2 æg
100 gr. mørk chokolade
50 gr. smør
150 g. sukker
30 gr. hvedemel
et nip groft salt
et nip bagepulver
2 tsk. kakao
40 gr. valnødder
Hak valnødderne groft. Kom chokolade og smør i en gryde og smelt det ved svag varme. Pisk æg og sukker godt sammen, og tilsæt den smeltede chokoladeblanding. Sigt mel, bagepulver og kakao og vend det i sammen med salt og hakkede valnødder. Dejen kommes i en lille tærteform med bagepapir i bunden (diameter ca. 19 cm) og bager ved 170 grader ca. 25 minutter.
Køler af i formen, før den skæres i snitter.
Der er møde i eftermiddag – så mon ikke der forsvinder et lille stykke der 🙂
På en onsdag, hvor der også forberedes svar tilpanelsamtalen i morgen.
Jette
Aase
Den ser lækker ud. Chokoladeog nødder lyder dejligt.
Jette Holm Rosendal
Den er faktisk også ret god 🙂