Klassisk brownie – med valnødder

Klassisk brownie 🙂 Nu, hvor det er blevet koldere udenfor, og der oftere er ild i brændeovnen, så er det også tid til brownies!

Jeg fik for noget tid siden en kasse med valnødder af min søster – så der er nok til både valnøddebrødog en brownie. Problemet er bare, at der ikke er så mange i familien, der er vilde med valnødder.

Derfor kommer her en mini brownie – den passer lige til mig og måske en enkelt mere 🙂

Inspirationen kommer fra Claus Meyer.

Brownie

2 æg

100 gr. mørk chokolade

50 gr. smør

150 g. sukker

30 gr. hvedemel

et nip groft salt

et nip bagepulver

2 tsk. kakao

40 gr. valnødder

Hak valnødderne groft. Kom chokolade og smør i en gryde og smelt det ved svag varme. Pisk æg og sukker godt sammen, og tilsæt den smeltede chokoladeblanding. Sigt mel, bagepulver og kakao og vend det i sammen med salt og hakkede valnødder. Dejen kommes i en lille tærteform med bagepapir i bunden (diameter ca. 19 cm) og bager ved 170 grader ca. 25 minutter.

Køler af i formen, før den skæres i snitter.

Der er møde i eftermiddag – så mon ikke der forsvinder et lille stykke der 🙂

På en onsdag, hvor der også forberedes svar tilpanelsamtalen i morgen.

Jette

Forrige indlæg

Tidsramme

Næste indlæg

Jeg fortæller …

2 Kommentarer

  1. Aase

    Den ser lækker ud. Chokoladeog nødder lyder dejligt.

  2. Jette Holm Rosendal

    Den er faktisk også ret god 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal