Der er stadig lidt marcipan på lager efter brylluppet. Men det er nu ikke noget problem:-)

Og med et par møder i den kommende uge, kan det være godt med cookies i en dåse.

Her kommer mit bud på marcipancookies. Når jeg skriver sådan, så er det fordi, der er utallige opskrifter på nettet – så min er et miks af mange.

Marcipancookies (ca 15 små stk.)

90 gr. smør

50 gr. farin

75 gr. sukker

100 gr. mel

25 gr. havregryn

1 æggeblomme

½ tsk. bagepulver

50 gr. chokolade

50 – 75 gr. marcipan

Pisk æg og smør let sammen. Tilsæt æggeblomme og pisk videre. Kom det revne marcipan i og pisk let. De øvrige ingredienser røres i. Det bliver en dej, der næsten kan samles med hænderne. Form små kugler på størrelse med en valnød og sæt på en plade med bagepapir. Tryk dem lidt flade. Bages ved 180 grader ca. 12 minutter. Afkøler og spises 🙂

De smager bare så godt – nybagte cookies de går aldrig af mode 🙂

God mandag – med endnu en skøn blå himmel.

Jette