I går bagte jeg et foccacia brød, hvor kun halvdelen blev spist. Det er et lækkert brød, når det er friskbagt, men dagen efter bliver det lidt kedeligt – især fordi saltet smelter og gør overfladen lidt træls.

Men ristet og med tomat på toppen – så kan det det noget 🙂

Bruschetta hører især hjemme på varme sommerdage – men det kan også gå på varme septemberdage 🙂

En simpel ret, men smager skønt – på terrassen i godt selskab og med kølig hvidvin i glasset. Eller bare som en lille bid på vej gennem køkkenet 🙂

Tomater skåret i små tern, drysset med lidt salt, peber og tørret basilikum (frisk er også godt, det har jeg bare sjældent)

Brødet skæres i tynde skiver, ristes, gnides med overkåret hvidløg, tomat ovenpå og til sidst dryppes god olivenolie over.

Vær så god – en lækker bid !

På endnu en dejlig sensommerdag.

Jette