En friweekend, der alt for hurtigt er gået til ende – jeg har jo fri om mandagen, så det er altid tre dage i træk, når det er friweekend. Men den synes alligevel at være kort 🙂
I går bød på oprydning i haven – med motorsav og hækklipper – så skete der noget. Og pludselig kommer der lys ind ad vinduer og buskadset antager mere lige former 🙂
Samtidig blev der lavet rabarbersirup. Jeg har tænkt lidt over en velkomstdrink inden middagen til brylluppet – og synes det kunne være spændende at lave en drink med noget frugtsirup, lavet af frugt fra haven.Her fandt jeg en spændende ide – som tog udgangspunkt i rabarber. Det måtte naturligvis afprøves 🙂 Den endelige drink er ikke helt på plads – men det er siruppen. Lækker og med den smukkeste røde farve.
Det er enkelt at lave – 1 dl. rabarbersaft og ½ dl. sukker koges boblende uden låg, indtil det begynder at tykne. Køler af og kommes på flaske.
Det kan fint bruges til andet end drinks 🙂 Morgenmaden fik lige et pift af smag og farve.
På en fin tirsdag.
Jette
Thyde Living
Nøj hvor lækkert det vil jeg da prøve
Tak for inspirationen
Annette
Jette Holm Rosendal
Velbekomme – det er faktisk en overraskende lækker måde at anvende rabarber på 🙂