Der er nu ingen anledning 🙂 Men små petit four er bare lækre, og smager dejligt. Så hvorfor ikke bage nogen? Det blev gjort i weekenden og delt med søde mennesker. Ikke nogen dårlig idé.

En lækker brownie bund, chokoladeganche pĂĄ toppen og et drys tørrede bær som pynt øverst – det er vist okay 🙂

Brownie petit four ( ca. 20 stk.)

40 gr. smør

75 gr. chokolade

1 æg, fra en dejlig høne

75 gr. sukker

50 gr. mel

1 spsk. kakao

25 gr. hakkede nødder

Smelt smør og chokolade ved svag varme, lad det køle lidt. Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt chokoladeblandingen og pisk igen. Sigt mel og kakao og tilsæt det sammen med de hakkede nødder. Fordel dejen i små smurte petit four forme.

Bages ved 175 grader ca. 10-12 minutter. Afkøler og tages ud af formen

Pyntes med chokoladeganache

50 gr. mørk chokolade

25 gr. piskefløde.

Opvarmes forsigtigt i mikroovn og røres grundigt sammen til en glat creme. Sættes på køl. Når den skal bruges, lunes den en anelse inden den kommes i en sprøjtepose og kommes på kagerne.

Drys med lidt frysetørrede hindbær eller jordbær.

Lækre små kager. Sat sammen på et fad, ser det bare indbydende ud 🙂

God mandag.

Jette