Når jeg normalt bager cookies, er de mest i småkage-størrelse. Men når jeg ser cookies ude i butikker, så er de ofte på størrelse med en underkop 🙂 og ligger og frister og ser super indbydende ud.
Så i går skulle det forsøges at lave store cookies. Det kræver altså ikke den helt store ekspertviden – det er jo bare at bruge mere dej til hver cookie. For sjov skyld vejede jeg dejen af – så er der lidt at sammenligne med.
Opskriften var denne
Chokoladen en god blanding af lyst og mørkt og rester af fyldt chokolade. Det går fint i cookies 🙂
Normalt giver portionen ca. 15. stk.
Jeg vejede dejen af i 75 gr. portioner, og så blev der 8 store stk. De skal bage 15-18 minutter – desværre blev mine lige bagt nok, så de er langt mere sprøde end bløde. Og det er ærgerligt!
Men kagerne var nu velkomne nok – da der i aftes blev holdt aktivitetsudvalgsmøde. Duften af nybagte kager hjalp klart tankerne og idéerne på vej. Der var ingen risiko, for at vi gik sukkerkold 🙂
På en smuk forårsdag.
Jette
Skriv et svar