Det vrimler med idéer på nettet til fine blomster- og påske dekorationer – og jeg har intet overhovedet lavet af den slags endnu. Men jeg fryder mig over at se alle de kreative indslag.

Denne fine krokus står i min have. Og badet i sol, ja så er den altså fin at kigge på.

Og så kommer der lidt reklame 🙂 for en af vores lokale blomsterdekoratører. Hun arbejder meget med naturmaterialer, og har netop lavet en video med den fineste påskedekoration. Du kan se videoen her. Til inspiration for kreative sjæle.

Forleden bagte jeg påskesticks – jeg synes de smager rigtig godt, så nu er der bagt flere. Til kirkekaffen senere i dag. Men det jo ikke sikkert, at alle synes anis og sesamfrø lyder helt almindeligt, så der er sørget for noget mere traditionelt også 🙂

Rigtig god weekend – ind under påske.

Jette