Jeg nyder at holde lidt fri 🙂 Selv om der også bliver tjekket lidt mails og holdt et par møder, så mærkes dagene mere som mine egne.

Dagen i morgen stĂĄr pĂĄ kursus for rejseledere. Det er til gengæld bĂĄde et spændende kursus og et nødvendigt kursus – inden turen gĂĄr til Wittenberg.

Men der er ogsĂĄ tid til andet. Et besøg pĂĄ grunden og en tur til stranden. – Selv om det stadig er køligt, sĂĄ kan jeg sagtens forestille mig, at det bliver sĂĄ dejligt der til sommer 🙂

De skønneste pĂĄskeliljer – købt sovende for 2,50 kr. i Netto. Hvordan det kan løbe rundt for dem, det forstĂĄr jeg ikke, men jeg glæder mig over de smukke blomster.

Og her er det helt tydeligt, det, som Grundtvig skriver om:

“PĂĄskeblomst! en drĂĄbe stærk

drak jeg af dit gule bæger,

og som ved et underværk

den mig hæver, vederkvæger: …” (den danske salmebog 236,5) At påskeliljen fortæller utrolig meget om påskens budskab. Blandt andet om opstandelsen, som liljen der trodsigt bryder op af den mørke og kolde jord, sådan brød Jesus ud af gravens kolde mørke. Og blomstens form, det lille bæger, minder om de små bægre vinen serveres i ved altergangen.

Jo, jeg holder rigtig meget af påskeliljer 🙂

RegnvĂĄde vintergækker – de er bare sĂĄ fine. Og præstegĂĄrdhaven har heldigvis rigtig mange af dem, som lysende prikker i græsplænen og smĂĄ buske mellem visnede grene og blade.

Og lige til sidst et billede af Trines døve kat Leah – livlig og energisk. Her tager den sig dog et lille hvil 🙂

Med ønsket om et dejlig weekend.

Jette