Det er måske nok lidt en overdrivelse her på Vestfyn. Men frost og et fint drys af noget, der ligner sne, det er der nu 🙂

Koldt og vinterligt. Et vejr, der for mig, indbyder til at blive inden døre og gøre hyggelige ting. Eller i hvert fald fordybe sig lidt i noget læsestof.

Jeg vågnede i dag med en tydelig fornemmelse af, at jeg manglede at få noget viden puttet indenbords. Efter en lang og dejlig december, med utallige taler og gudstjenester, så er der ved at være udsolgt af gode idéer og store tanker 🙂

Så er det godt, at der kommer dage, som dem, vi har lige nu. Dage, der inviterer til at sidde lidt stille, tænke og læse.

Og jeg faldt lige over et citat, som jeg gerne vil dele med dig. Og som handler om, hvordan vi lærer nyt eller tilegner os ny viden. Det er igen Grundtvig, der har tænkt – tilbage i 1834:

“Og han har aldrig levet, som klog på det er blevet, han først ej havde kær.” (N. F. S. Grundtvig)

Med andre ord, når vi skal lære noget nyt, så er det virklig vigtigt, at vi også synes, det er interessant eller meningsfyldt. Og så er det vist kun en fordel, at der er rigtig meget, man/jeg godt kan li’ og gerne vil vide mere om.

God dag – med en bog/blad i hånden 🙂

Jette