Glimt fra en skøn weekend

Nogen weekender skiller sig ud. Dette var en af dem! Så meget, at det tager lidt tid at få alle indtryk, ord og stemninger til at falde på plads. Så er det dejligt at vågne op til en ret så frostklar november morgen og vide, det er fridag 🙂

Weekenden begyndte med en vellykket julefrokost for personale og menighedsråd. Masser af snak, meget mad, et par sange og omvendt banko. Det spilles sådan: Alle får en bankoplade og rejser sig op. Så råbes numre op – og har man nummeret, så sætter man sig ned og er ude. Og den, der står længst har vundet – en lille gave. Det er en ret hyggelig måde at spille banko på, og det går meget hurtigere end den traditionelle form.

Jeg vandt også – som den eneste – en lille nisse. En saml selv nisse. Og hvis du husker hvor mange – eller rettere få nisser der bor i mit hus, ja så var det lidt morsomt, at jeg netop vandt den 🙂

I den lidt mere seriøse ende af skalaen, så kom der også et revideret tilbud på sommerhuset – det kommer der mere om en anden dag. Men spændende læsning.

Og mens pigerne passede på hund, hus og høns – så tog jeg på besøg. Ind i landet, hvor det blev koldt, og sneen faldt og vindmøllen drejede rundt og rundt. 80 meter høj og 45 meter vinge – det er lidt imponerende at opleve.

Besøget blev skelsættende.

God mandag – den sidste stille uge før december for alvor banker på.

Jette

Forrige indlæg

Jule cookies

Næste indlæg

Små brød til minikonfirmander

2 Kommentarer

  1. Karen

    Sikke en cliff-hanger at slutte med! Jeg kigger med igen i morgen 😉

  2. Jette Holm Rosendal

    Tålmodighed Karen – det er en dyd 🙂 Så der går nok lidt længere tid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal