Med masser af æbler, der ligger på jorden, så er det oplagt lige at prøve en ny opskrift af, når en sådan dukker op. I avisen forleden var der en sådan opskrift – så tilpas anderledes, at det måtte afprøves. Jeg synes let at æblemarmelade kan blive lidt kedeligt, så det var velkomment med et nyt tvist.
Her følger den i min udgave 🙂
Æblemarmelade
200 gr. skrællet æble, i både
1 spsk. citronsaft
125 gr. sukker
1 dl. vand
½ te-brev
Det hele kommes i en gryde og koger ca. en halv time. Jeg lod det koge uden låg de sidste 10 minutter. Og inden det kom på glas (skyllet i rom) kørte jeg det en gang på minihakkeren. Det giver en dejlig ensartet marmelade. Og her med et strejf af duften af te, og fyldt med prikker som var det vanilje. Det er det så ikke. Men et ganske udmærket alternativ til en afveksling.
God tirsdag.
Jette
Skriv et svar