Måske du husker, at jeg sidste år blev begavet med valnødder? Det er jeg også blevet i år 🙂 hvor er det dejligt. Så lige nu står en kasse med ret så mange valnødder og tørrer, inden de med tiden skal knækkes og kommes i brød, kager og andet lækkert.

Valnødder er en af de nødder, der kan skille vandene. For enten synes man, de smager godt og giver lidt kant til det mad, den bruges i. Eller også synes man, de er beske og bitre og virkelig ikke nogen fornøjelse at stifte bekendtskab med!

I min familie er der en overvægt af den sidst holdning. Men det forhindrer ikke, at jeg er meget glad for min nye portion af valnødder.

Så nu har jeg både en kasse med valnødder og en kasse med hasselnødder – og timers arbejde foran mig med at knække dem. Men det er godt for krop og sjæl – for så er der tid og ro til at tænke – store og små tanker.

De første knækkede valnødder – de er stadig bløde og fine i smagen. Og der er fundet en opskrift, der kan arbejdes videre med 🙂 Jeg glæder mig allerede.

God onsdag.

Jette