Det er nu ikke mig, der har været en tur over grænsen – men to af mine børn. Jeg ved ikke, det er som om, jeg er blevet lidt doven med hensyn til at køre syd for grænsen – kun for at handle. Men ungerne gør det gerne, og så er det jo muligt at få bud med 🙂

Marcipan er jeg altid på udkig efter, så det stod også på deres seddel. Og så som noget ganske usædvanligt: En ramme øl! “Hvad skal du med den?” var de forbløffede kommentarer. For jeg bryder mig ikke om øl, og drikker det aldrig. Men tænker, at med et sommerhusprojekt i støbeskeen, så kan der jo godt komme situationer, hvor det måske vil være belejligt at kunne invitere på en øl! Eller hvad ved jeg 🙂

Og se så her, hvad de kom hjem med 🙂

En ramme af den fineste økologisk Royal øl! Det måtte passe ind i sommerhuskonceptet, det var de helt overbeviste om 🙂 Så nu håber jeg bare, at de smager godt. Men tanken var da ualmindelig sød.

Efterårsferie, det har jeg nu ikke, men der er alligevel forholdsvis roligt, for alle aktiviteter holder fri. Men fra næste uge – så begynder minikonfirmander og konfirmander igen – så sker der noget. Og det bliver så fint.

God og rolig mandag.

Jette