1. september 2015.

Hvor har jeg set frem til den dag 🙂 Egentlig er der ikke så meget at se, men det er i dag, at jeg overtager grunden, hvor der med tiden skal bygges det lille bæredygtige sommerhus.

Og eftersom jeg ikke overtager hverken nøgler eller et stykke papir, så bliver billedet i dag af mine nye støvler 🙂

Gummistøvler – i det helt rigtige mærke – jeg ved det godt! Men skulle det være, så måtte det være sådan. Jeg har ikke ejet gummistøvler siden jeg var barn, så det er en helt ny fornemmelse at stikke fødderne i nogle ret rummelige og ikke specielt tilpassede støvler. De er solide og tunge, og kan til gengæld gå gennem brændenælder og vådt græs – mens jeg har tørre fødder.

Jeg synes om at gå på tilbudsjagt – især på nettet, så de fine støvler er købt til halv pris og ingen fragt – så går det vist alligevel 🙂

Nu glæder jeg mig til at komme igang – med at forberede og gerne snart bygge. Men den slags ting tager tid – så jeg venter lidt utålmodigt endnu.

I morgen kommer der nyt fra grunden.

God tirsdag.

Jette