“Godmorgen, lille land!

et land med sol, et land med dis ….”

I dag er det et land med sol. Det er virkelig som om august har taget sig sammen og nu beriger os med sol og varme. Og hvor er det velkomment.

Brødet jeg bagte i går blev godt 🙂 Et rigtigt mor-brød – fyldt med kerner, nødder og rosiner. Og eftersom alle tre børn drog mod Århus i aftes, så passer brødet fint til husets enlige beboer 🙂 Og jeg nyder det – både brødet og roen. Og solen og den lune luft.

Mellemste barn, Mette, begyndte nyt studiejob i går. Og med sig hjem fra første arbejdsdag havde hun denne skønne buket. Jeg tror nok, at jeg var mere overrakset end hun var, men jeg synes bare, at det er en så fin gestus fra kontorets side, og virkelig en påskønnelse af, at nu er hun ansat der, og en del af det fællesskab.

Hun glemte desværre at få blomsterne med sig i går, men nu glæder jeg mig over dem – på hendes vegne. Og blev mindet om, hvor vigtigt det er at på skønne hinanden. Hvor glad man bliver, når andre eller et andet menneske ser en, og overrasker med en lille opmærksomhed.

God tirsdag.

Jette