Kender du det – lidt at vågne mandag morgen og synes, der er lidt travlt allerede inden du står op? 🙂 Sådan har jeg det i dag, og har absolut ingen grund til det – men uroen er der. Så derfor har jeg som det første også gjort klar til at skulle ælte og bage et brød.

Det falder godt i tråd med det præstejubilæum jeg deltog i i går. En veninde havde 25 års jubilæum. 25 år på samme sted, det i sig selv er ret imponerende i vore dage, som en af gæsterne kommenterede.

Min veninde kan også godt li at bage – især brød. For hende er det at ælte et brød noget helt fundamentalt i tilværelsen, det er livnødvendigt, og rigtig mange tanker og følelser kan blive lagt i et sådant hjemmegjort brød. En fin pointe, så med hende i tankerne og en glæde over have fulgt med i hinandens arbejdsliv i så mange år – så bager jeg brød i dag 🙂

Diva tror hun skal flytte med Trine

Weekenden har været meget ude omkring – forskellige opgaver og begivenheder og tanker om bloggen og sommerhuset.

Lørdag bød på flytning af Trines opmagasinerede habengut, nu skal hun til at få skabt et hyggeligt hjem i sin og kærestens nye lejlighed. Altid interessant at se, hvordan det sker.

Fin ny kurvestol

Der blev købt endnu en skøn kurvestol – nu kan jeg sagtens byde på en siddeplads i det stadig imaginære sommerhus 🙂 Den er også købt på dba, det er faktisk en sjov måde at handle på. Og ikke mindst at møde sælgerne og høre deres historie omkring det, de sælger. Denne stol har stået i en jagtstue på en stor gård 🙂

“Sommerhus” tilføjet

Jeg nåede også at få lavet en ny “side” i bloggens øverste menulinje. Sommerhus. Og det har jo intet med bagning at gøre 🙂 men jeg ved, at det bliver noget, der kommer til at  fylde meget den kommende  tid, og jeg vil gerne fortælle om processen.

Jeg har overvejet at skille de to ting ad, og måske lave en blog mere. Men på den anden side – det er lidt lettere blot at give sommerhuset sin egen side. Her vil alle indlæg med relation til byggeriet komme til at ligge.

Jeg håber naturligvis, at du har lyst til at læse med stadig væk, eller måske blot springe de indlæg over, der kommer til at handle om at være bygherre 🙂

Sommerlig alterbuket

Disse fine blomster stod og lyste op på alteret ved gudstjenesten i går 🙂

“Se, blomsterflortes farvepragt,

gør alle ord forlegne …” (den danske salmebog 725,3) På den smukkeste mandag morgen – god dag

Jette