Tiltrængt fri weekend

Hvad har du lavet? – Ingenting. Jo, jeg har læst en bog, en god bog, og været opslugt af den. Som Trine tørt konstaterede: “Mor, her sker jo ingenting” 🙂

Bog, nybagt brød og lidt rødvin 🙂

Men det har været rart ikke at tjekke mails, ikke at gøre andet end det, jeg havde lyst til. Og vejret har ikke rigtig været til at være ude i, så det er blevet til en del tid i sofaen – og lidt andet.

Middelfart har i maj måned fået ikke mindre end to nye turistattraktioner – Bridge walking på den gamle Lillebælts bro, og genåbning af det eksisterende keramikmuseum – nu med udvidelse.

Det med at gå en tur på toppen af broen, det overvejer jeg endnu, om jeg synes, jeg skal. Men keramikmuseet kunne være interessant.

Keramikmuseets tilbygning, som mest ligger under jorden.

Trine og jeg besøgte det i går, men nøjedes med at gå på cafe 🙂 Selve udstillingen må vente til en anden gang, selv om den helt sikkert er et besøg værd. Museet har i forbindelse med udvidelsen skiftet navn, til det flot klingende navn CLAY – sagt med et glimt i øjet. Men Trine, som ikke kendte til stedet, syntes faktisk at det passede godt til museet. Før hed det Keramikmuseet Grimmerhus og det passede bare fint. Men tider skifter.

Salto kunst

Caféen ligger i den gamle herskabelige villa, og kan besøges uden at man skal købe billet til selve museet. Det er smart, og det var et skønt sted at drikke en kop varm kakao, med Salto kunst i rummet, stuk i loftet og udsigt til vandet. Det var helt sikkert okay 🙂

En tiltrængt og virkelig afslappet weekend, før det om tre uger hedder sommerferie. Hvor tiden iler …

Jette

Forrige indlæg

Micro mud cake

Næste indlæg

Forsigtige veganer muffins

4 Kommentarer

 1. Karen Engell Dalsgaard

  Jeg vil nu også til enhver tid foretrække et museum frem for en gåtur på Lillebæltsbroen 🙂 Der ser rigtig hyggeligt ud. Skal huskes til vores Fyn weekend – der stadig kun er på planlægningsstadiet 🙂

  • Jette Holm Rosendal

   Det glæder mig, at kunne bidrage til gode besøgssteder, hvis turen en dag går til Fyn. Her er i øvrigt ganske hyggeligt skulle jeg hilse og sige 🙂

 2. Lene

  God bog du har valgt til pausen. Det er godt at præster også kan holde friweekend. Jeg er spændt på om du kommer op i højderne, jeg føler mig fristet, men er bange for at jeg får højdeskræk.

  • Jette Holm Rosendal

   Ja, jeg er også blevet ret glad for at læse hendes bøger. Ja, jeg ved heller ikke hvordan det vil være at stå i 60 meters højde. Men man bliver spændt godt fast 🙂 og guidet undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal