Min søn Peter er hjemme i denne weekend, og så åbner der sig nye muligheder inden for IT og computerverdenen.

Jeg har et stykke tid tænkt på, at jeg ville finde ud af, hvad Instagram var for noget. Har hørt om det, og nogle har henvist til det, men hvad det var og kunne, vidste jeg intet om. Det gør jeg heller ikke helt endnu 🙂

Men jeg har fået en Instagram adresse, så hvis du har en Instagram app på din telefon, kan du følge mig nu – udover her på bloggen – så også på Instagram. Når jeg altså bliver helt dus med det.

Og som alt andet, hvor det drejer sig om taster og billeder og teknik, så tager det tid. Det er også sjovt og spændende, men er en tidsrøver 🙂

Mit navn på Instagram er: bagningmedbudget

Kort fortalt er Instagram en slags Facebook, næsten kun med billeder. Du kan vælge at følge nogen og selv have følgere, og så er der mulighed for at like og kommentere. Og det er så vist også sådan det. Så hvad jeg helt selv vil med det er endnu lidt uklart.

Men jeg tænker, at det kan være billeder, hvor jeg ikke lige har et helt blogindlæg klar, så kan der komme et hurtigt glimt på Instagram i stedet.

Nu ser vi – og lige nu tegner vejret til at blive skønt og alt for godt til at side inden for i, så jeg vil blot ønske dig en dejlig søndag.

Jette