Forventning – turen går til Milano

Jeg kan godt li’ at glæde mig til noget.

Forventning er altså en god ting. Dette at planlægge noget og glæde sig til, at det skal ske – det være sig dåb, konfirmation, fødselsdag eller et bryllup. Store og små begivenheder imellem hinanden.

Eller glæde sig til ferie – og planlægge lidt på forhånd, undersøge muligheder osv.

Om kort tid tager alle tre børn og jeg på en forlænget weekend til Milano. Lidt i stil med, da pigerne og jeg tog til Paris. De unge mennesker vil stadig gerne med, og jeg vil gerne have dem med. Og vi glæder os 🙂

Forventning kan man også læse om hos den lille prins (af Antoine De Saint-Exupéry).

Den lille bog indeholder mange fine sætninger og overvejelser, der er gode at huske på. For eksempel, at det handler om at se med hjertet 🙂

Det er da meget godt at blive mindet om en gang i mellem.

Og om forventning forklarer ræven til den lille prins:

“Det var bedre, hvis du kunne komme på samme tid, sagde ræven. Hvis du for eksempel kom klokken fire om eftermiddagen, så ville jeg allerede kunne begynde at glæde mig klokken tre. Jo mere tiden nærmer sig des gladere vil jeg være …… men hvis du kommer på et vilkårliget tidspunkt, vil jeg aldrig vide, hvornår jeg skal klæde mit hjerte i festdragt.” (side 67f)

Så kan det vist ikke siges meget smukkere – at forventningens glæde er guld værd.

God torsdag.

Jette

Forrige indlæg

Skøn kagepynt eller lækkert ostetilbehør

Næste indlæg

Palmesøndags brød

4 Kommentarer

 1. Karen

  Åh ja – den lille prins er fyldt med ting som det. Den er så sød. God tur til Milano – vi planlægger en tur til Gardasøen 🙂

 2. Jette Holm Rosendal

  Hvor hyggeligt 🙂 Kirkens personale joker lidt med, at vi alle er sådan nogen, der helst skal have en ny ferie at planlægge og glæde os til hele tiden. Men det er nu rart at have noget at se frem til, også selv om hverdagene bestemt er gode nok 🙂

 3. La Cucina Nada

  Må I få en rigtig dejlig tur – det e en SKØN by!
  Jeg tillader mig at linke til min Milano guide, måske er der noget der inspirerer?!
  http://lacucinanada.com/2014/05/06/foodie-guide-til-milano/

 4. Jette Holm Rosendal

  Hej Nada. Tak 🙂 og tusind tak for linket, det ser godt nok rart ud, det vil jeg glæde mig til at nærlæse.
  god weekend.
  Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal