Forventning – turen går til Paris

Jeg glæder mig 🙂 og har gjort det et stykke tid – for i morgen meget tidligt går turen til Paris sammen med mine to dejlige døtre. En rigtig hyggetur med tre dage i en skøn og berømt by.

Der er blevet planlagt en del hjemmefra. Drømt om smukke steder, skønne restauranter og ikke mindst masser af mode – tøj, sko og tasker. Jeg forstår egentlig godt, at Peter synes, det er okay at blive hjemme og passe hund, høns og kat 🙂

 

 

Jeg har været i Paris en gang før for mange år siden – og ser meget frem til at besøge byen igen. Denne gang bliver det til en tur i museet Louvre – billetten er bestilt hjemmefra. På det punkt er der sket meget i forhold til sidst – rigtig meget kan netop planlægges her hjemmefra. Om jeg så får set Mona Lisa – det vil tiden vise.

 

Og så skal vi ud og spise “fint” – frokost på en Michelin-restaurant. Det glæder jeg mig meget til. – Det ville ikke være muligt i Danmark – alene prisen ville gøre det umuligt – men det er overkommeligt i Paris, så det skal prøves. Du hører mere, når jeg kommer hjem igen 🙂

 

Og så er der alt det med shopperiet – gad vidst, hvem der først bliver træt af at gå i butikker? Men både pigerne og jeg har den sidste måneds tid ikke købt et stykke tøj – for nu skulle vi jo til Paris, og så ville det være sjovere at få noget med hjem derfra.

 

Jo forventningerne er høje, glæden stor og weekendtasken fundet frem – så nu er jeg ved at være klar.

 

Når turen er endt og jeg er tilbage på Fyn – hører du helt sikkert mere om turen til Paris.

God og dejlig septemberdag.

Jette

 

Forrige indlæg

Møllehjulsbrød med rosiner

Næste indlæg

Rugbrød med fyld

4 Kommentarer

 1. Anonym

  Rigtig godt tur, Jette – tag nu endelig rigeligt med lommepenge med 🙂
  vh/Karen

 2. Jette Holm Rosendal

  Tak 🙂 og ja sparegrisen er blevet vendt i vejret – så nu ser vi. Men spændende bliver det.
  Mange hilsner Jette

 3. Mosekonen

  Velkommen til blogverden og rigtig god tur til Paris. Skøn, skøn by, som jeg desværre kun har besøgt nogle få gange, men heldigvis har dejlige minder med tilbage fra.
  Hilsen Mosekonen
  http://mosekonefristed.blogspot.dk/

 4. Jette Holm Rosendal

  Hej og tak for din hilsen. Paris er indtil videre fin og livlig og fyldt med spændende mennesker 🙂
  Venlig hilsen Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal