Jeg har ikke før bagt pestosnegle, men set billeder af dem. Og egentlig er det meget enkelt:

En god pizza pizza dej rullet rektangulært ud og smurt med pesto.

Rulles sammen og skæres i skiver – til snegle, og bages ca.  15 minutter.

Og så er der pestosnegle 🙂

Jeg lavede dem i aftes til datterens gensynsklassefest. Og havde også lavet nogle små hvidløgsbruschetta – på købt flutes! Jeg var lidt spændt på, om det ville falde i de unge menneskers smag – for egentlig var det mest våde varer og chips, der var på programmet.

Så det var med lidt spænding, at jeg i morges kiggede ned i konfirmandstuen. Og så at begge fade var helt tomme. Så det havde åbenbart været godt nok med lidt snack også 😉

Nu står der en franskbrødsdej til hævning i køkkenet. – Så er der nybagt franskbrød, som kan tages med til Nordjylland, når turen igen går derop i morgen.

God lørdag.

Jette