Jeg har ikke før bagt pestosnegle, men set billeder af dem. Og egentlig er det meget enkelt:
En god pizza pizza dej rullet rektangulært ud og smurt med pesto.
Rulles sammen og skæres i skiver – til snegle, og bages ca. 15 minutter.
Og så er der pestosnegle 🙂
Jeg lavede dem i aftes til datterens gensynsklassefest. Og havde også lavet nogle små hvidløgsbruschetta – på købt flutes! Jeg var lidt spændt på, om det ville falde i de unge menneskers smag – for egentlig var det mest våde varer og chips, der var på programmet.
Så det var med lidt spænding, at jeg i morges kiggede ned i konfirmandstuen. Og så at begge fade var helt tomme. Så det havde åbenbart været godt nok med lidt snack også 😉
Nu står der en franskbrødsdej til hævning i køkkenet. – Så er der nybagt franskbrød, som kan tages med til Nordjylland, når turen igen går derop i morgen.
God lørdag.
Jette
Skriv et svar