Planter og pyntegræskar

Det er blevet til nogle pyntegræskar – af min frøpose fra i foråret. Men dog ikke så mange som jeg havde drømt om 🙂 Men til gengæld et antal, der er sansynligt bliver brugt.

De kommende to søndage er der høstgudstjenester her, og da får jeg brug for nogle af dem. For pyntegræskar kan noget – pynte 🙂

Min lille dekoration på billedet, fandt jeg inspirationen til jeg hos Karen på hendes blog. Kombinationen af planter og græskar synes jeg fungerer rigtig godt.

Glasenglen er en gave – den var oprindelig en del af en juledekoration 🙂 Men står fint her og byder velkommen eller ønsker dig Guds fred.

Nu står weekenden for døren – med smukt solskin i tillæg. Det er helt utroligt, at det stadig er muligt at sidde på terrassen og nyde sol og varme. Skønt.

Min weekend byder blandt andet på søsterens fødselsdag – det skal nok blive hyggeligt.

Ønsker dig en dejlig weekend.

Jette

Forrige indlæg

Besøg på Benoit – en Michelin restaurant

Næste indlæg

Macarons med hyldebærcreme

2 Kommentarer

 1. Anonym

  De er da rigtigt fine, dine pyntegræskar. Jeg vælter mig i dem igen i år – og nogle af de spiselige er også pyntelige. Det er sådan en dejlig overdådig tid lige nu. Næste uge skal vi også til høstgudstjeneste – med spillemænd – det bliver godt 🙂
  vh/Karen

 2. Jette Holm Rosendal

  Jeg er også tilfreds med mine græskar – tror, at jeg har givet dem for lidt plads 🙂 de har det med at brede sig, men de ser bare så små ud i begyndelsen.
  Og det med spillemænd til en gudstjeneste, det kan du roligt glæde dig til. Vi havde fire unge fyre til at spille til 2.pinsedags gudstjenesten – og det var en fornøjelse. God weekend.
  Mange hilsnerJette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal