Det gik godt ! :-)

Hvor er det dejligt at kunne se tilbage på en rigtig dejlig dag. Som dagen i går. Med skønt vejr og gode mennesker omkring en. Men ikke mindst en taknemmelighed og en stolthed over, at ens barn klarer sig meget godt. På egne ben. Under de givne vilkår.

Så jo, Peter fik studenterhuen på hovedet i går – og var tydeligt både glad og lettet. Jeg tror, huen bliver på hovedet de næste mange dage.

Jeg mindes ikke, at vi gjorde, da jeg blev student for 34 år siden – altså gå rundt med huen i flere dage. Men jeg synes faktisk det er lidt fint, at studenterne får lov at vise og nyde, at nu er eksamen i hus. Tre års indsats er belønnet – og et hav af muligheder ligger åbent foran dem. Nu er den store opgave at vælge og finde netop sin vej.

 I dag kommer kun et enkelt billede af Othellolagkagen, som jeg havde lavet til Peter. Spejlpladen opfyldte sin mission og kagen blev spist – der er et lille bitte stykke tilbage til eftermiddagskaffen.

Jeg skal på konvent de næste par dage. Men vender tilbage med lidt mere om kagen her. For det har været sjovt selv at kunne lave studenterkagen – og den glæde deler jeg gerne.

Jette

Forrige indlæg

Travlhed før studenterfest

Næste indlæg

Kæmpe Othellolagkage

2 Kommentarer

  1. Anonym

    Tillykke med ham! Jeg blev student i 78 – 18 år gammel – og jeg tog kun huen af for at sove i den første uge 😀
    God fornøjelse med konventet.
    vh/Karen

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak 🙂 du havde da noget glæde af din hue 🙂 Men den er da også noget særligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal