I dag er en af de dage, hvor der ikke bliver tid til at bage 🙂

Og sĂĄ er det lidt fint, at Trine lige er hjemme og i gĂĄr gav sig i kast med disse sunde bananmuffins. SĂĄ de kommer pĂĄ i dag.

Og det er sunde sager – og derfor lidt alternative i smagen. De er meget fedtfattige og stort set uden sukker. Og selvfølgelig kan det smages!

Opskriften er fundet her og blev halveret og justeret lidt – sĂĄdan efter Trines fornemmelse for kage 🙂

Bananmuffins (6 stk.)

2 bananer, moset

1 tsk. sukker

1 tsk. kanel

1 tsk. kardemomme

1 tsk. bagepulver

75 gr. havregryn

1½ dl. hvedemel

½ dl. mælk

0,75 dl yoghurt eller creme fraiche

20 gr. – eller lidt mere – hakket mørk chokolade

 

Bland alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt bananmos, mælk og yoghurt og pisk det godt sammen. Hvis dejen er for fast tilsættes en anelse vand. Til sidst vendes chokoladen i.

 

 

Kom dejen i smurte muffinsforme og bag dem i ca. 15 – 20 minutter ved 180 grader.

 

 

Jeg tror de bliver spist.

– Men de er pĂĄ den anden side nok ikke lige dem, der bages først igen 🙂

Sommetider mĂĄ man prøve at bage noget, for at finde ud af om det nu ogsĂĄ fungerer i virkeligheden. Og lige her ….

Trine prøver en anden opskrift næste gang 🙂

 

HĂĄber du fĂĄr en dejlig tirsdag – uden for mit vindue er der det skønneste solskin.

 

Jette